Τρίτη 14 Απριλίου 2015

What we do in the shadows - Μια επική κωμική βαμπιροταινία



Κωμωδία με επίκεντρο τη ζωή τεσσάρων βαμπίρ συγκατοίκων,οι οποίοι γυρνάνε τη ζωή τους σε ντοκιμαντέρ. 



   Η ταινία λαμβάνει χώρα στη Νέα Ζηλανδία του τώρα και αφορά την συμβίωση τεσσάρων βαμπίρ και κατ'επέκταση την επιβίωση τους στην κοινωνία.
   Παρ' όλες τις δυνάμεις που κατέχουν τα προβλήματα στην συγκατοίκηση είναι αρκετά και ξεκαρδιστικά.Καθώς εκτυλίσσεται η ταινία θα πρέπει να λύσουν σημαντικά ζητήματα όπως το φαγητό τους,οι δουλειές του σπιτιού και οι ψυχαγωγία τους.
   Τα πράγματα περιπλέκονται ακόμη περισσότερο όταν ο Πίτερ το αρχαίο βαμπίρ 8000 ετών που ζει στο υπόγειο μεταμορφώνει σε βαμπίρ τον Νικ ένα νεαρό που ενθουσιάζεται από  τις σκοτεινές δυνάμεις και δεν χάνει την ευκαιρία να τις επιδεικνύει   με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η μυστική κοινωνία να αποκαλυφθεί.
   Καθένα από τα τρία βαμπίρ είναι μια εξέχουσα προσωπικότητα  και οι ερμηνείες των Taika Waititi (Viago), Jonny Brugh (Deacon), και Jemaine Clement (Vladislav) αποδίδουν στο έπακρο την κάθε μια από αυτές
    Τα τραγούδια της ταινίας είναι εξαίσια επιλεγμένα με το You're dead της Norma Tanega - 1966
να έχει προστεθεί σε όλες τις αγαπημένες μας λίστες .
     Το What we do in the shadows εν' κατακλείδι,πέρα από μια απολαυστική κωμωδία,είναι και μια ταινία που θα περάσει αρκετά μηνύματα όσον αφορά την διαφορετικότητα.





Δευτέρα 13 Απριλίου 2015

Kαλως ήλθατε στο blog μας.

Το Nea2nea είναι ένα blog φιλικό για όλους τους χρήστες.Πληροφορίες κάθε είδους θα δημοσιεύονται με σκοπό την  επικοινωνία,την αλληλεπίδραση και την αλληλεγγύη μεταξύ των αναγνωστών μας.
Σας καλωσορίζουμε με μουσική και ευχή όλων μας είναι οι στίχοι  αυτοί να γίνουν πραγματικότητα.